Marina Housing

Marina Housing on kansainvälisesti tunnetun ja arvostetun satamarakentaja Marinetek Group Oy:n tytäryhtiö, joka keskittyy kelluvien rakennusratkaisujen myyntiin ja markkinointiin. Rakentamalla veden päälle sinulle avautuu uusia, kestäviä liiketoiminnan mahdollisuuksia, jotka eivät vahingoita ympäristöä. Kelluvat uimalat, ravintolat, toimistot ja asumisratkaisut – erilaiset kaupallisen liiketoiminnan yhdistämiset vapaa-aikaan ja asumiseen ovat Marina Housingin toimialaa.

Marina Housing toimii maailmanlaajuisesti Marinetek Group Oy:n globaalin verkoston voimin sekä yhteistyössä suomalaisen, kelluvien rakennushankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen keskittyneen Bluet Oy Ltd:n. kanssa. Tutustu referensseihimme ja ota yhteyttä.

Kelluvat erikoisratkaisut

Ratkaisut

Kelluvat erikoisratkaisut ovat moninaisia, eri alueiden liike- ja asumistoimintoja täydentäviä palveluja, jotka mahdollistavat ranta-alueiden monimuotoisen käytön ja saatavuuden asukkaille, vierailijoille, palveluille ja liiketoiminnalle. Erikoisratkaisuina voivat toimia erilaiset kelluvien rakenteiden kokonaisratkaisut kuten asunnot, toimistot, uimalat, ravintolat, huolto- ja palvelurakennukset sekä näiden yhdistelmät.

Kelluvat erikoisratkaisut ovat skaalautuvia, mutta samalla yksilöllisesti suunniteltuja ratkaisuja vastauksena asiakkaan tarpeisiin. Mikäli olet kiinnostunut toteuttamaan oman kelluvan erikoisratkaisusi tai haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä.

Voit myös tutustua kumppaneidemme tarjoamiin ratkaisuihin näistä linkeistä:
Marinetek
Bluet

Kumppanit

Marina Housing toimii tiiviissä yhteistyössä Marinetek-konsernin, sen tytäryhtiöiden ja jälleenmyyjien kanssa maailmanlaajuisesti. Perustamisvuotensa 1994 jälkeen Marinetek on toimittanut yli 2000 satamaa 40 maahan, aina Pohjoiselta Napapiiriltä Persianlahdelle ja Karibian Grenadaan asti, ollen yksi maailman johtavista satamakehittäjistä. Tänä päivänä Marinetek on Euroopan suurin satamarakentaja. Marinetek-brändi edustaa parasta mahdollista laatua, niin tuotteissa kuin palveluissakin. Marinetekin kumppanuus takaa laadukkaan teknisen erikoisosaamisen myös kelluvien erikoisratkaisujen toteutuksessa.

Marina Housingin toinen pääkumppani on Bluet Oy, suomalainen kelluvaan rakentamiseen erikoistunut yritys. Perinteisen rakentamisen, eri toimialojen teknologisten ratkaisujen, monimuotoisten asumisen ja liikeideoiden osa-alueiden yhdistäminen kelluvaan teknologiaan on Bluet Oy:n erikoisosaamista. Bluet tarjoaa kaikenkattavaa konsultointia, konseptointia, suunnittelua sekä kokonaistoteutusta kelluvaan rakentamiseen liittyen.

Referenssit

Tutustu laajemmin referensseihimme Marinetekin sivuilla.

Ota yhteyttä

Marina Housing toimii maailmanlaajuisesti kelluvien rakennushankkeiden suunnittelun ja toteutuksen parissa. Teemme yhteistyötä parhaiden urakoitsijoiden, suunnittelijoiden ja tavarantoimittajien kanssa. Tärkein verkostomme rakentuu Marinetek Groupin kansainvälisestä verkostosta ja pitkästä kokemuksesta kelluvan rakentamisen toimialalla sekä yhteistyöllä Bluet Oy:n kanssa kelluvan rakentamisen erikoisosaamisen saralla.

Marinetek Finland Oy
p. +358 9 682 4100
info@marinetek.net
www.marinetek.fi
Bluet Oy Ltd
p. +358 30 6363 800
info@bluet.fi
www.bluet.fi
Tytti Sirola
Toimitusjohtaja
tytti.sirola@bluet.fi

Täytä tietosi ja lähetä meille – otamme pian sinuun yhteyttä